Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy a COVID-19 vírus okán kialakult helyzet miatt egyes termékeink megváltozott áron rendelhetők!

A termékek aktuális árával és megrendelésével kapcsolatban telefonon és email-ben állunk rendelkezésükre.

Továbbra is korlátozott számban tudunk adni fertőtlenítőszerekből, arcmaszkból és kesztyűkből!

A készletekről kérjük érdeklődjön telefonon vagy email-ben!

Általános Szerződési Feltételek

 

 

 

Örömmel köszöntjük az LA-Dental kft Webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni:

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:
-Az LA-Dental Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton történik, Interneten keresztül a http://www.la-dental.hu webcímen. A termékek mellett feltüntett árak a mindenkori deviza árfolyamoknak megfelelően változhatnak, de a változott eladási árakról tájékoztatást nyújtunk.
- Az LA-Dental Webáruházban történő vásárlás feltétele a Vevő regisztrációja, érvényes adószámának megléte. A regisztrációval a Vevő egyidejűleg elismeri azt is, hogy a jelen ÁSZF-t ismeri és magára nézve azt kötelezőnek elfogadja.
-A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása. A szerződés nyelve a magyar. A Szolgáltató a szerződéses dokumentumokat megőrzi, azokból - lekérdezés után - másolatot kiad.
-Szolgáltató az adatátviteli hibáktól mentes kapcsolat üzemeltetésére Közvetítő Szolgáltatót vesz igénybe. A közvetítés körülményeire visszavezethető átviteli hibáért a Szolgáltató a felelősségét kizárja.

2. REGISZTRÁCIÓ
-Amennyiben a Vevő az LA-Dental Webáruházban nincs még regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok és adószám megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot. Semmilyen formában nem vállalunk felelősséget a hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért.

3. A FORGALMAZOTT TERMÉKEK
-Az eladásra felkínált áruk jellemzőit az árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás a gyártótól származik.A mindenkori vételár az információs oldalon az áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is ( azonban a korábban említett deviza árfolyamok módosíthatják).  A házhozszállítás díját külön tarifatáblázat tartalmazza.

4. SZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS
- Eladó az általa eladott áruk minőségéért a Polgári Törvénykönyvben meghatározott szavatossággal felel.
A termékek nagy része a gyártó által meghatározott és általa a terméken feltüntetett szavatossági (lejárati ) idővel kerül forgalomba. Ez a szavatossági idő nem lehet 6 hónapnál rövidebb. Webáruházunkban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.

5. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS
- Vevő a konkrét termék információs honlapról történő kiválasztásával adja meg a rendelését. A rendelés leadásakor a szállítással kapcsolatos lehetőségeket is meg kell választani.
- Eladó a rendelést legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A visszaigazolással jön létre a szerződés.
- Vevő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a szállítási kiszerelést (bontatlan gyári csomagolás) tételesen ellenőrizni és hiánytalan mennyiségi teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségre vonatkozó reklamációkat az Eladó nem fogad.Illetve gondoskodni arról,hogy a kiszállítási időszakban a csomag átvételét biztosítsa.
-Csomagszállító vagy futár szolgálat által kézbesített termékek esetében az esetleges szállítási sérüléseket a szállítóval kell jegyzőkönyveztetni, ellenkező esetben reklamációt Szolgáltató nem fogad el.
- Amennyiben az áru kiszállítás során a kézbesítés sikertelen, ennek tényéről az Eladó értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz az áru kiszállítására. A Vevőnek felróható sikertelen kiszállítás költségét a Vevő tartozik viselni.

6. FIZETÉS
- LA-Dental kft. mindenkor fenntartja magának a jogot, hogy Vevőt csak készpénzes vagy utánvétes módon szolgálja ki.Az esetlegesen kiállított átutalásos számla ki nem fizetéséig újabb hasonló fizetési módú számlát Szolgáltató nem ad ki!
- Lejárati időn túli késedelmes fizetés esetén Szolgáltató a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresére jogosult. Ha a lejárati időn túli 60-ik napon sem történik fizetés, Szolgáltató követelését automatikusan követelés kezelő cégre bízza, melynek költsége Vevőt terheli!

7, SZEMÉLYES ADATOK
- Vevő személyes adatainak felhasználása/adatkezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Vevő mindenkor jogosult az adatkezelést letiltani.
-Az LA-Dental Webáruház a Vevő adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat azonban továbbadni harmadik fél részére nem fogja.
A jelen Általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekre, valamint a Felek jogviszonyára a Polgári Törvénykönyv, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törtvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Korm. rendelet, valamint a mindenkori fogyasztóvédelmi rendelkezések az irányadóak.

8 Szállítási információ
-15000.- Ft felett, Kecskemét belterületén a kiszállítás ingyenes.
-Külterületre,vidékre illetve Budapestre a táblázatban látható értékek a mérv adók.

 

Elérhetőség

6000 Kecskemét,

Munkácsy u. 19.

Email: info @ la-dental.hu

Telefon: 76/444-500 ,  20/444-2900

Tovább >>

Cégünkről

La-Dental Kft 2014. januárjában nyitotta meg saját üzlethelységét. Cégünk alapítója és egyben tulajdonosa Mészáros Csaba vezető fogtechnikus. Több éves szakmai...

 

Tovább >>